Opskrifter

Ingenting

Mandag, 18. november 2013af Redaktionen
Denne opskrift anses af mange sønderjyske husmødre for at være de lækreste småkager, der findes. Som navnet antyder, er det en let kage, og det siges, at der altid er plads til en ”ingenting” ved afslutningen af det traditionelle kaffebord, da den ingenting fylder.

Ingredienser til ingenting

(70 stk.)

250 g smør
375 g mel
2 æggeblommer
2 spsk. fløde
2 æggehvider
300 g sukker
1 tsk. eddike
2 spsk. mandler

Fremgangsmåde til ingenting

Hak smørret i melet, tilsæt æggeblommerne og saml dejen med fløden. Rul dejen tyndt ud, udstik den i 5 cm store cirkler og læg dem på en plade med bagepapir. Pisk hviderne stive med sukkeret og tilsæt eddiken. Hak mandlerne, vend dem i og fordel massen over dejcirklerne. Bag kagerne ved 200° i 10 min. og lad dem køle af.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Gode råd
Kys og klap
En hel verden af lækre muffins, find din nye ynglings her!


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop