Opskrifter

Burgerboller

Tirsdag, 28. maj 2013af Redaktionen
Hjemmebagte burgerboller smager bedre og mætter mere, end dem man kan købe færdige i supermarkedet

Ingredienser til burgerboller

(6 stk burgerboller)

2½ dl vand
10 g gær
300 g ølandshvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. sesamfrø
Æg til pensling

Sådan laver du burgerboller

Rør vand og gær sammen, tilsæt mel og salt og ælt dejen godt sammen. Dæk dejen til og lad den hæve et køligt sted i 10-12 timer. Form dejen til boller og lad dem efterhæve på en plade med bagepapir i 60 min. Pensl dine burgerboller med æg, drys med sesamfrø og bag dine burgerboller ved 225° i 20 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Mexicanske burgere
Burger med coleslaw og barbecuefritter

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

I galleriet finder du en masse lækre opskrifter på hakkebøffer

Hakkebøffer i flere afskygninger