Opskrifter

Valentinshjerter

Onsdag, 13. februar 2013af Redaktion
Bag de fine små kager til en, du holder af i anledning af Valentinsdag den 14. februar. Husk at man også kan elske sig selv, så der er ingen undskyldning for ikke at forkæle...

Ingredienser til valentinshjerter

(14 stk.)

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
½ dl hindbærmarmelade
90 g flormelis
1 spsk. citronsaft
½ tsk. rød frugtfarve

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm's tykkelse på et meldrysset bord og stik dejen ud med en 5 cm hjerteformet udstikker. Stik midten ud med en mindre hjerteformet udstikker på halvdelen af hjerterne. Læg de intakte hjerter på en plade med bagepapir og pensl med æg. Læg et hjerte med hul på hver af de hele hjerter, fyld hullerne med marmelade og bag kagerne ved 180° varmluft i 15 min. Lad dem afkøle på en bagerist. Rør flormelis, citronsaft og farve sammen til en glat glasur og dekorér hjerterne.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Kærlighedskager
Kolde kokoskys