Opskrifter

Vandbakkelser med hindbærcreme

Lørdag, 25. juni 2011af Redaktion
Søde vandbakkelser - smager rigtig skønt!

(16 stk.)
40 min. + 3 timer på køl

2 dl piskefløde
100 g hvid chokolade
65 g smør
2 dl vand
1 tsk. sukker
65 g mel
2 æg
100 g hindbær
Revet skal af 1 usprøjtet lime
100 g flormelis
1 spsk. limesaft

Giv fløden et opkog, tilsæt chokoladen og rør blandingen sammen til en ensartet masse. Stil chokolademassen på køl i mindst 3 timer.
Smelt smør i en gryde, tilsæt vand og sukker og pisk melet i. Lad dejen koge sammen, mens der røres til den slipper gryden. Tag dejen af varmen og lad den køle lidt.
Rør æggene i et ad gangen og rør, til dejen bliver glat og skinnende. Sæt dejen som 16 små toppe på en plade med bagepapir og bag dem ved 175° i 30 min.
Pisk den kolde flødeblanding op til en luftig creme og vend hindbær og revet limeskal i. Halver vandbakkelserne og læg en skefuld creme i hver.
Rør flormelissen med limesaft til en glat glasur og dekorer vandbakkelserne.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

SØDE MUFFINFORME

De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop

Find flere opskrifter her...
Vandbakkelser med gruyereost og basilikum
Gâteau Saint Honoré med bær
Chokoladeprofiterolles med hindbærsauce




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop