Opskrifter

Majsmelsmuffins

Tirsdag, 25. oktober 2011af Redaktion
Opskriften giver ca. 20 styks skønne, lyse muffins

Ingredienser til majsmelsmuffins

(20 stk.)

100 g majsmel
75 g majsgryn
175 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
65 g rørsukker
3½ dl mælk
170 g smeltet smør

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til majsmelsmuffins

Bland majsmel, majsgryn, hvedemel, bagepulver og salt og pisk æg og sukker luftigt. Rør mælk og smør i æggesnapsen og bland med melet. Rør dejen godt igennem, til den er glat og uden klumper. Kom dejen i 20 muffinsforme og bag dem ved 175° i 20 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Madmuffins
Champignonmuffins med bacon
Minisnackbrød




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop