Opskrifter

Sandras græskarboller

Onsdag, 19. oktober 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Sandra Mose fra Sindal. Se hendes opskrift på græskarboller her

(12 stk.)

250 g græskar
25 g olie
25 g gær
1 dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
1 dl ristede græskarkerner
40 g havregryn
300 g mel
Æg til pensling

Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie. Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg, salt, græskarkerner, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet. Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min., form den til 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min. Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne ved 200° 25 min.

Bageopskrift: Sandra Mose

Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...

SILIKONEFORME TIL DINE MUFFINS

Muffinformene er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Mormorbrød
Æltefrit grydebrød med sprød skorpe
Morgenboller med banan






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop