Opskrifter

Påskekager

Tirsdag, 8. april 2014af Redaktion
Hyggelig påskebagning, prik evt. et lille hul i kagerne og hæng dem op i vinduerne

250 g hvedemel
100 g smør
4 spsk. sukker
1 æg
100 g bolcher i
forskellige farver
2 spsk. limesaft

Glasur
100 g flormelis
1 spsk. limesaft
Frugtfarve

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Smuldr smørret i melet og tilsæt sukkeret. Rør ægget i og brug limesaften til at samle dejen. Rul dejen i ½ cm tykkelse og skær ovaler ud af den. Skær prikker, streger el. andre former i ovalerne og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 180° i 10 min. Tag bagepladen ud og læg bolcher i udskæringerne. Bag kagerne i yderligere 7 min., til de er gyldne, og bolcherne er smeltet. Lad kagerne afkøle på bagepladen. Rør ingredienserne til glasuren sammen og dekorér de kolde kager med glasur og evt. sukkerkugler.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

FARVERIGE MUFFINSFORME

Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Påsketærte med chokolade
Påske-flødebolleæg
Bagte påskeæg

Masser af retter til påskefrokosten






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop