Opskrifter

Chokokage med kokostop

Onsdag, 2. april 2014af Redaktionen
Med både chokolade og kokos kan det ikke andet end blive en lækker kage.

Ingredienser til chokokage med kokostop

(8-10 stk.)

75 g mørk chokolade
5 dl fløde
400 g sukker
2 æg
300 g mel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 spsk. kakao

Kokosmasse
150 g smør
1 dl mælk
250 g brun farin
150 g kokos


Fremgangsmåde til chokokage med kokostop

Hak chokoladen, lun fløden og smelt chokoladen deri. Pisk sukker og æg lyst. Bland mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver. Rør melet i skiftevis med fløden og rør, til dejen er ensartet. Kom dejen i en bradepande på 25 x 30 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen ved 175° i 35 min. Kom smør, mælk, farin og kokos i en gryde og varm det op, til smørret er smeltet, og massen er ensartet. Kom kokosmassen over kagen og bag den i yderligere 25 min. ved 175°.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Fristende cheesecakes!

Er du også vild med ostekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter.
Se opskrifter på cheesecake her >>

Find flere opskrifter her...
Chokolade-peanutsmuffins
Chokoladekage med lakridscreme

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.
Se vores muffins her