Opskrifter

Ostekage med mælkechokolade

Fredag, 1. juni 2012af Redaktion
En fristende cheesecake med chokolade og friske hindbær på toppen

(10 pers.)

150 g cookies
50 g smør

Fyld
200 g mælkechokolade
3 dl piskefløde
250 g flødeost naturel
¾ dl sukker
6 plader husblas
¼ dl kogende vand

Pynt
Hindbær
Citronmelisse
Sukker

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Knus cookiesene, evt. i en blender. Smelt smørret og bland det med de smuldrede cookies. Tryk dejen ned i en springform på ca. 24 cm. Smelt chokoladen over vandbad, lad den køle lidt af. Pisk fløde og sukker til en creme og tilsæt den smeltede chokolade. Læg husblassen i koldt vand i ca. 5 min. Klem vandet ud af husblassen og hæld lidt kogende vand over, så de opløses. Kom husblassen i chokolademassen under omrøring. Rør flødeosten i til en jævn masse. Fordel cremen over kiksebunden og sæt den på køl i mindst 4 timer.
Pynt med friske hindbær, grønne blade og evt. et drys sukker.

Opskrift: Aase Dotterud


Desserter og kager med ost...


Chokoladecheese-
cake

Ostefromage med
valnødder

Svensk ostekage
med hindbær

Brownies med oste-
creme

Cheesecake med
mangocreme og
mandler













Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop