Opskrifter

Pasta med ragout af svinekød

Torsdag, 8. oktober 2009af Redaktion
Godt alternativ til spaghetti bolognese

(4 pers.)
30 min.

2 spsk. olivenolie
500 g hakket svinekød
1 hakket løg
1 gulerod i tern
1 stilk blegselleri i tern
1 kvist rosmarin
4 fed hvidløg, hakkede
2 dåser hakkede, flåede tomater
150 g udblødte, kogte kikærter (el. fra dåse)
Salt og peber
400 g korte pastarør
Hakket persille og revet parmesan til servering


Kom olien i en stor gryde og brun kødet. Tag det op og steg løg, gulerod, rosmarin, selleri og hvidløg. Kom kødet ved igen og tilsæt tomater. Kog i 20 min. Kom kikærterne ved. Kog pastaen efter anvisning på pakken og vend med sovsen, der smages til med salt og peber. Ved servering drysses godt med persille og parmesan.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere lækre pasta-retter...
Pasta med skinke og gedeost
Pasta med østershatte og soltørrede tomater
Fyldt pasta med artiskokker og cherrytomater