Opskrifter

Hurtige, stærke hakkebøffer

Torsdag, 21. januar 2010af Redaktion
Middag med masser af krydderier

(2 pers.)
30 min.

300-400 g hakket oksekød
Salt og peber
Lidt olie til stegning
150 g couscous
25 g mandelflager el. mandler, der lige flækkes et par gange
50 g rosiner
3 dl bouillon
1 dl hakket persille
2 tsk. harissa (stærk chilipasta, kan købes på dåse)
Persille og citron til garnering


TIP

  • Hvis du synes at harissa er for stærkt, kan du blande den op med tomatpuré eller ketchup.

Kom couscous, mandler og rosiner i en skål og overhæld med kogende bouillon. Lad det trække i 10 min. Smør harissa på de formede bøffer, drys med salt og peber og steg dem på en grillpande, 4-5 min. på hver side. Anret couscous på to tallerkner og læg en bøf på toppen af hver af dem. Pynt med lidt persille og citronbåde.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Vintersuppe med oksekød
Grillet hakkebøf med peperonata
Hakkebøf med middelhavssalat