Opskrifter

Kylling med sesambagte jordskokker

Onsdag, 3. marts 2010af Redaktion
Kylling til middag?

(2 pers.)
15 min. + 50 min. i ovnen

4 kyllingeoverlår
2 spsk. rugmel
1 spsk. paprika
2 tsk. salt
500 g jordskokker
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
3 spsk. sesamfrø
1 tsk. soja
4 fed hvidløg
2 kviste citrontimian
Salt og peber
Græsk yoghurt
Krydderurter


Vend kyllingelårene i en blanding af mel, paprika og salt og steg dem ved 200° i 50 min. Børst jordskokkerne rene og skær dem i kvarter. Bland jordskokkerne med citronsaft, olie, sesam og soja og læg dem i et ovnfast fad. Pil hvidløgene, hak dem groft og kom dem ned til jordskokkerne sammen med timian. Stil jordskokkerne ind til kyllingen og lad dem stege med i de sidste 25 min. Server med lidt græsk yoghurt rørt op med krydderurter, salt og peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv mere med kylling...
Rispilau med kylling
Cremet kyllingesuppe
Kylling med fennikel og gulerod