Opskrifter

Vinterragout

Fredag, 14. januar 2011af Redaktion
En herlig grydret i vinterkulden

(4 pers.)
20 min. + 40 min. i gryden

300 g svinekød i tern
300 g kalvekød i tern
Olie til stegning
2 hakkede løg
2 hakkede fed hvidløg
1 tsk. paprika
2 dl rødvin
3 dl bouillon
500 g kartofler
300 g pastinak
2 gulerødder
2 dl fløde 9%
2 dl ærter
Salt og peber

Tilbehør
Groft brød og persille

Svits løg og hvidløg i lidt olie, til de er klare. Tilsæt kødet sammen med paprikaen og brun det af. Hæld bouillon og rødvin ved kødet og lad det hele simre i 20 min. Skær kartofler, pastinak og gulerødder i tern, kom dem ned til kødet og lad det simre i yderligere 20 min. Tilsæt fløde og ærter og kog retten igennem. Smag til med salt og peber og server retten med hakket persille og groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Braiseret skinkeculotte med øl og hvidkål
Ølgryde med kartoffelmos
Coq au vin



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop