Opskrifter

Hakkebøf med mandelspinat

Tirsdag, 15. marts 2011af Redaktion
Supernem middag til 2 personer

(2 pers.)
(30 min.)

300 g hakket oksekød
Salt og peber
Lidt olie
1½ tyk yoghurt
1 fed hvidløg
1½ dl hakket persille, mynte, basilikum og andet mildt
Salt og peber
300 g småbladet spinat
4 stængler bladselleri
50 g smuttede mandler
Saften af ½ citron
1 tsk. olie

Tilbehør
Ovnstegte kartofler

Form bøffer og steg dem på en grillpande ca. 4 min. på hver side. Rør yoghurt med fintrevet hvidløg og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber. Steg mandlerne hele i olie, kom stænger af renset bladselleri ved og slut med skyllet, afdryppet spinat. Tilsæt lidt citronsaft og smag til med salt og peber.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Krydderbøffer med marinerede bønner
Hakkebøf med persillerodsragout og svampe
Hakkebøf med sellerimos og citronbønner




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop