Opskrifter

Koteletter i fad

Fredag, 16. september 2011af Redaktion
Skøn opskrift på koteletter i fad fra det klassiske køkken.

Opskrift på koteletter i fad til 4 personer

Ca. 20 minutters forberedelse og 20 minutter i ovnen.

Ingredienser til koteletter i fad:

4 svinekoteletter
1 spsk. olie
150 g bacon i tern
2 porre
500 g champignoner
1 ds. hakkede tomater
4 stængler bladselleri
1 dl hakket persille
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
1 dl fløde

Prøv også: Koteletter i fad med blomkålsris

Tilbehør til koteletter i fad
Kartoffelmos eller ris

Brun koteletterne i olien ved høj varme og læg dem i et ovnfast fad.
Rist baconternene, skær porrerne i ringe og skær champignonerne i kvarte.
Svits løg og champignonerne sammen med bacon, til de begynder at tage farve.
Tilsæt tomater, bladselleri i skiver, persille, salt og peber og bring saucen i kog.
Rør fløden i og hæld saucen over koteletterne.
Steg retten færdig i ovnen ved 225° i 20 min. og servér med kartoffelmos eller ris.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Flere retter med koteletter...


Koteletter i wok


Koteletter i sur-sød
sovs


Stegte koteletter på
ben i asiatisk rød-
vinssauce


Appelsinglaserede
koteletter med cous-
cous og peberfrugter

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop