Opskrifter

Spanske pizzaer

Torsdag, 27. oktober 2011af Redaktion
Små, sprøde pizzaer med grønsager

(4 pers.)
40 min. + 1 times hævning + 40 min. i ovnen

Dej
225 g hvedemel
1 tsk. salt
10 g gær
1½ dl vand
1 spsk. olivenolie

Fyld
1 aubergine skåret i 1½ cm tern
Groft salt
1 dl olivenolie
2 løg grofthakket
2 røde peberfrugter udkernede og skåret i strimler
2 kviste rosmarin

Tilbehør
Grøn, sprød salat

Opløs gæren i vand, tilsæt salt, olie og mel, til det kan æltes. Bliv ved med at ælte, mens dejen mættes med mel. Ælt i 10 min. Lad dejen hvile i 1 time. Drys imens auberginerne med salt (ryst dem i en pose) og lad dem dryppe af i en sigte i ½ time. Skyl dem let og steg dem i varm olie, til de er gyldne i overfladen. Tilsæt løg, rød peber og rosmarin. Lad det stege i 10 min. Del dejen i 8 stk. og lav små, flade cirkler og fyld op med grønsagerne. Bag ved 230° i 20 min., til de er helt sprøde og lysebrune. Server med grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...


Hurtig pizza med
grillet grønt


Mexicansk pizza


Pizza margherita


Pizzasandwich med
spinat og chorizo










FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop