Opskrifter

Pasta med spinatpesto og røgede muslinger

Søndag, 19. januar 2014af Redaktion
Supernem middag

Ingredienser til pasta med spinatpesto og røgede muslinger

(2 pers.)

250 g frisk pasta
50 g frisk spinat
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
1 dl basilikumblade
2 spsk. revet parmesan
½ dl pinjekerner
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl olivenolie
300 g røgede muslinger

Tilbehør
Groft brød
Parmesan

Fremgangsmåde til pasta med spinatpesto og røgede muslinger

Blend spinaten med hvidløg, citronsaft, basilikumblade, parmesan, pinjekerner, salt og peber. Tilsæt olien lidt efter lidt, mens der blendes, til pestoen har en jævn konsistens. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af. Vend pastaen med muslinger og tilsæt pestoen. Servér pastaen drysset med flager af parmesan og med et stykke groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rejesalat med jordskokker
Fiskekarbonader med lynremoulade


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop