Opskrifter

Patate keftedes

Søndag, 31. oktober 2010af Redaktion
Gode kartoffel-snacks

(6-8 pers., snack)

1 kg kartofler
50 g smør
250 g tomater
2 forårsløg
90 g hvedemel + mel til panering
Saft af ½ citron
1 spsk. hakket mynte
Olivenolie til stegning


Kog kartofler møre som til mos uden salt. Mos dem og rør smørret i de varme kartofler. Skær indmaden ud af tomaterne og hak kødet i småbitte tern. Hak forårsløg og rør tomater, løg, mel, citronsaft og mynteblade i kartoffelmosen. Smag til med salt og peber. Lav små boller (valnøddestore), rul i mel og steg i olie. Server varme og sprøde som snack.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Græske specialiteter
Krabbekroketter
Mørbrad med pesto