Aspargessalat med grønne asparges, edamamebønner og jordbær

En frisk og farverig salat med sprøde asparges, cremede edamamebønner og søde jordbær – perfekt til forår og sommer.
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Peter Kam
Aspargessalat med edamamebønner og jordbær
20 min
4 personer
Aspargessalat med edamamebønner og jordbær
65 g frisk babyspinat
200 g grønne asparges
200 g edamamebønner uden bælg, fra frost
200 g jordbær
1 rødløg
1 spsk. citronsaft
3 spsk. solsikkekerner
100 g feta
Citrondressing
3 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. flydende honning
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og afdryp spinat.
  2. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker.
  3. Optø edamamebønner.
  4. Skær jordbær i halve.
  5. Snit rødløg i tynde skiver, og vend dem med lidt citronsaft.
  6. Lad dem trække i mindst 10 minutter.
  7. Rist solsikkekerner let gyldne på en tør pande.
  8. Citrondressing Rør ingredienserne sammen.
  9. Anret spinat, asparges, edamamebønner, jordbær og rødløg på et fad, og dryp dressingen over.
  10. Top med smuldret feta og ristede kerner.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.