Opskrifter

Minitarteletter med avocado og rogn/rejer

Tirsdag, 28. december 2010af Redaktion
Til en nytårsaperitif inden middagen eller til dem, der hellere vil have noget salt end sødt til midnatschampagnen

(12 stk.)

1 pakke minikrustader (Kvickly)
Avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 18%
Chili
Ørredrogn
Store rejer

Mos avocadokødet fint med en gaffel. Tilsæt straks citronsaft og cremefraiche og rør det sammen. Smag til med tørret chili og salt. Læg 1 tsk. avocadomos i hver krustade og pynt med ørredrogn, rejer og dild.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Tapastallerken
Rød pesto med gedeost & rucola med artiskok
Velkomstdrink med skorper



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop