Opskrifter

Citrussalt

Søndag, 20. februar 2011af Redaktion
Kryddersalt er noget, der ofte sælges dyrt i meget små glas, men man kan sagtens lave det lækre salt selv. Denne version er især god til fisk og kylling

1 citron
1 lime
1 dl citrontimian
2 fed hvidløg
300 g groft salt

Riv den yderste skal af citron og lime og pres saften af limen. Kom timian, hvidløg, citrusskal og saft i en blender og hak det fint. Tilsæt saltet og lad blenderen køre et par min. Hæld kryddersaltet ud på et stykke bagepapir og lad det tørre i ovnen ved 60° varmluft i 30 min. Hæld det tørre salt på glas, til det skal bruges.

Madopskrift: Kristina Marckmann


KØB CITRONER DER HOLDER

De citronformede skåle, lavet af keramiker Hanne Bertelsen, kan købes til hhv. 145 kr. og 340 kr. i Familie Journals shop - se her

Find flere opskrifter her...
Italienskinspireret kryddersalt
Krydderurtesalt, citrussalt og chilisalt
Rosmarinsalt





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop