Opskrifter

Rugbrød med rejer i grønt

Mandag, 4. november 2013af Redaktion
Lavkarbo-rugbrød med masser af kerner, frø og nødder, der holder dig mæt i lang tid

Ingredienser til Lavkarbo-rugbrød med rejer i grønt

Rugbrød
100 g solsikkekerner
100 g græskarkerner
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g grofthakkede mandler
100 g rugmel
½ dl olie
3 tsk. salt
5 æg
150 g revet mozzarella

Avocadocreme
1 avocado
2 tsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 38%
1 bdt. dild
8 dr. tabasco
Salt og peber
100 g rejer
1 tomat

Fremgangsmåde til Lavkarbo-rugbrød med rejer

Rugbrød: Bland kerner, frø, mandler og rugmel med olie og salt. Pisk æggene sammen og rør dem i sammen med osten. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 160° i 1 time og 10 min. Lad det køle.

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

Avocadocreme: Flæk avocadoen, tag kødet ud og mos det med citronsaft og cremefraiche. Rør klippet dild og tabasco i og smag til med salt og peber - gem lidt dild til pynt.
Kom avocadocremen på brødet, læg rejerne over og pynt med dild og tomat.

Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann

Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo


Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop






Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød