Familie Journal præsenterer: Dansktop Prisen 2019 - kom og syng med

Det bliver årets musikfest, når den folkelige populærmusik for fjerde år i træk bliver hyldet i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag den 23. marts 2019.

Da går tæppet nemlig for Dansktop Prisen 2019.

Og det betyder, at vi atter skal smile og fælde tårer med dansktopmusikkens stjerner, når de modtager deres velfortjente priser. At vi atter både skal mindes og se fremad. At vi skal synge med på et utal af kendte og elskede sange. At vi skal nyde årets flotteste show fyldt med skønne, gribende øjeblikke og glade ørehængere. Og at vi skal slutte aftenen af med dans og fællessang.

 

Hansis eneste optræden i Danmark i 2019.

Et brag af et gensyn får publikum med Hansi Hinterseer, der er årets internationale gæstestjerne. Den østrigske schlagerhelt fik taget på Boxen til at lette, da han i 2017 indtog Dansktop Prisens scene.

Nu vender han tilbage i et år, hvor han fylder 65 og i øvrigt har 25 års jubilæum med musikken. Og hans optræden ved Dansktop Prisen 2019 bliver den eneste på dansk grund i løbet af 2019.

Kandis, Birthe Kjær og mange flere

Kongerne af dansktop kommer naturligvis. Kandis spiller for udsolgte haller året rundt, og intet dansk orkester har en større fanskare end Johnny Hansen og hans gæve musikanter, der i øvrigt også hvert år er topscorere ved Dansktop Prisen, både når det handler om nomineringer og priser. Kongerne får selskab af dansktoppens dronning: Birthe Kjær. Birthe har i det forgangne år både rundet de 70 år og fejret 50 års jubilæum, og hun er fortsat på toppen og fuld af smil, smittende overskud og energi. 

Her er den samlede liste over de optrædende kunstnere:

Husorkester: Ole Kibsgaard med orkester

Hansi Hinterseer, Birthe Kjær, Kandis, Johnny Hansen, Humørekspressen, Johnny Reimar, Fede Finn & Funny Boyz, Torben Lendager & The Roosters, Dario Campeotto, Humørekspressen, Lisa Haavik, Katrine Daugaard, Helle Lynge, Michael Korup, Tine Schlichting, Dansvingerne, Kejser Larsen Band, Lisa Haavik og Helle Lynge.

Programmet bliver løbende opdateret med flere kunstnere og andre nyheder.

Aftenens program

Kl. 18.00: Døre åbner til Jyske Bank Boxen

Kl. 19.30: Alle er på deres plads i salen 

Kl. 20.00: Dansktop Prisen starter.

Billettyper og priser

VIP billet - show, lidt at spise og dans (NB spisning i salen) PRIS 995 kr. + gebyr

A - show og dans - kategori A. Ingen spisning. PRIS 595 kr. + gebyr

B - show og dans - kategori B. Ingen spisning. PRIS 495 kr. + gebyr

C - show og dans - kategori C. Ingen spisning. PRIS 395 kr. + gebyr

Handikap. PRIS 595 kr. + gebyr