Tryl med loppefund og lav en rigtig hyggekrog

Tirsdag, 30. juli 2013
af Redaktionen
Kom i det romantiske hjørne! Med lidt mønstret stof og hvid maling kan du få loppefund i helt forskellige stilarter til at passe sammen. Her har vi skabt en rigtig hyggekrog i rød-hvide farver

Kreative opskrifter

Er du en rigtig loppemarkeds-entusiast? Elsker du at peppe gamle fund op med friske farver? Så er dette galleri lige noget for dig. Her får du sjove ideer og opskrifter til, hvordan du laver en fin lampeskærm, giver et gammelt bord nyt liv, syer den sødeste stolehynde eller laver en skøn picnickurv.

Med lidt mønstret stof og hvid maling kan du få loppefund i helt forskellige stilarter til at passe sammen. Her har vi skabt en rigtig hyggekrog i rød-hvide farver.

Se opskrifterne nedenfor!

Kom godt i gang med at strikke, hækle og sy!

Nu kan du købe Familie Journals håndarbejdsmagasiner 101, 102 og 103 idéer i vores webshop. De er fyldt til bristepunktet med inspirerende strikkeopskrifter, idéer til strik, hækling, patchwork, bolig og genbrug. Du får det tilsendt som en PDF-fil, så du slipper for at betale fragt og kan nøjes med at printe de sider, som du skal bruge nu og her. God fornøjelse!

Hvert magasin koster kun 40,-

Er du vild med at strikke? Så vær med i Familie Journals strikkefællesskab på Facebook HER!

Opskrifter og foto: Kristina Strand