Nyt madunivers giver dig inspiration til madlavningen

Tirsdag, 19. juni 2018
af Webredaktionen. Foto: Panthermedia.
Der findes et hav af madopskrifter, men nogle gange er det simpelthen bare svært at holde et overblik og forny sig – og pludselig er der serveret frikadeller for anden gang på en uge. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så vil du helt sikkert elske spisbedre.dks nye madunivers.

Intentionerne om at forny sig kan være nok så gode, men alligevel bliver det bare ikke altid – for hånden på hjertet, det er da nemmere at lave den opskrift, man kender som sin egen bukselomme, end at skulle give sig i sving med en ny.

Heldigvis er det nu blevet nemmere at finde nye og lækre madopskrifter med den nye hjemmeside spisbedre.dk. Her kan du nemlig søge blandt tusindvis af opskrifter og gemme dem, du synes om, i din helt egen personlige kogebog. Så er de altid lige ved hånden og nemme at finde frem, når inspirationen synes at have forladt dig.

Nemt at søge

Tusindvis af opskrifter lyder måske en smule overvældende, men på hjemmesiden kan du heldigvis sortere i opskrifterne, så du kun får præsenteret dem, der passer lige præcis til dig.

Men det er ikke det eneste, det nye madunivers kan. Her kan du se et kort overblik over nogle af de funktioner, der hjælper dig med at finde lige præcis den type af opskrifter, som du søger.

Op- og nedskaler opskriften efter hvor mange der kommer til bords

Vi kender det alle: Opskriften på brunchboller er til 16 stk., men du skal bruge 20 stk. Spisbedre.dk har gjort det nemt at skalere opskriften: Du angiver blot det rette antal stk. eller personer, og udregningen sker automatisk.

Når tiden er knap

Når du søger efter en opskrift, kan du angive, hvor lang tid du vurderer at have i køkkenet.

Tøm køleskabet – og undgå madspild
Hvad stiller man op med en bakke kyllingefileter, fire tomater og et løg? På spisbedre.dk kan du søge opskrifter frem, der indeholder lige de ingredienser, du har ved hånden.

Vegetarisk, glutenfrit eller laktosefrit?

Søg kun de opskrifter frem, som matcher dine præferencer. På spisbedre.dk kan du søge blandt tusindvis af opskrifter og filtrere de opskrifter fra, som ikke matcher din husstands præferencer.

Opskrifter fra hele verden

Er du kommet hjem fra en rejse og har fyldt krydderiskuffen med udenlandske krydderier, så søg opskrifter frem fra landet, du har besøgt, og find lækker inspiration.

Alle disse funktioner og meget mere finder du, hvis du trykker "Udvidet søgning" på spisbedre.dk