Valentinsdag: 8 romantiske gaver til din udkårne

Mandag, 30. januar 2017
webredaktionen
Den 14. februar er det Valentinsdag, og det kan ofte være svært at finde den helt rigtige gave. Vi har fundet 8 gode gaver, som helt sikkert vil blive et hit hos din udkårne, så I kan få en dejlig dag i kærlighedens tegn.
valentinsdag

Valentinsdag: Bag skønne valentinsmuffins

1. En oplevelse på Valentinsdag

Whiskeysmagning? Helikoptertur? Hotdogkursus? Prøvedyk i kattegatcentreret? På webshoppen detglemmerdualdrig.dk kan du få alverdens sjove og uforglemmelige oplevelser i mange forskellige prisklasser. Se mere her

2. En middag for to (til halv pris)

Hvis du bor i nærheden af Århus eller København, kan du nyde en lækker middag til halv pris igennem earlybrid.dk. På earlybird.dk kan du få en skøn middag til 1/3 af prisen på nogle af byens bedste spisesteder. Hvis du booker et bord samme dag, er prisen oftes hel i bund. Inviter din mand ud og overrask ham med en romantisk middag på Valentinsdag!

3. Gadget

På gadget.dk (link fjernet) kører der et helt valentins-tema med bl.a. hjerteformet balloner, stegepander, krus og en masse andre (lidt sjove) gadgets til Valentins-dagen. Se de sjove gadgets her (link fjernet)

4. Et hotelophold

hotels.com kan man oftes finde billige hoteller til billige penge. Overrask din mand/kone med en overnatning på et hotel, hvor I både kan nyde hinanden og komme lidt væk fra hverdagens trommerum.

5. Parfume

På billigparfume.dk kan du få skønne dufte til fornuftige priser, og spare op til 65 % i rabat. Se alle de lækre parfumer her (link fjernet)

6. Morgenmad på sengen

Valentinsdag behøver nødvendigvis ikke koste det store, og det kan gøres forholdvis billigt. Du kan bl.a. servere morgenmad på sengen, som både er romantisk og hyggeligt.

7. En buket blomster

Et par smukke blomster glæder altid, og du behøver nødvenligvis ikke at finde en blomsterhandler nede i byen. Du kan bestille dem hjemmefra, og få dem leveret til døren. Bestil dem her

8. Undertøj

På hunkemøller.dk kan du finde lækkert undertøj, og de har nedda lavet en sexet fifty shades of lingerie kollektion. Du kan finde den her

Artiklen indeholder affiliatelinks