5 gode tips til panering

Mandag, 12. marts 2012
af Redaktion
Aftensmaden smager af mere med en lækker panering - få læsernes råd
Tips til den sprøde panering- Foto: All Over
Tips til den sprøde panering- Foto: All Over

Panering kan gøres på mange måder, men det er ikke alt, der er lige sundt, lige sprødt eller lige lækkert.
Derfor har vi her samlet de fem bedste tips til panering fra vores læsere:

1

Holdbar panering
H.E., Hobro:
Når du panerer kød eller fisk, så kom altid 1 tsk. kartoffelmel i hver spsk. hvedemel.
Så sidder paneringen godt fast.

2

Sprød panering
I.R., Bjerringbro:
Prøv at panere fisk i majsmel i stedet for rasp eller andet mel.
De bliver utroligt sprøde.

3

Sund panering
A.B., Albertslund:
Brug økologisk grahamsmel i stedet for rasp til panering.
Det er sundere og giver sprød skorpe.
Brug det også i stedet for mel i frikadellefarsen - så får du sprøde deller.

4

Fiskepanering
J.H., Rønnede:
Når du steger laksestykker, kan du vende dem i rugmel.
De bliver meget lækre.

5

Panering med ost
G.O., Löddeköpinge:
Bland lidt reven ost i raspen, når du panerer fisk eller kød.
Maden får en fin farve og en herlig smag.

Fem gode råd til lækre frikadeller

Seks gode råd til køkkenrengøring