Fem gode råd til lækre frikadeller

Få læsernes bedste tips til velsmagende frikadeller
Af
af Redaktion
Foto: All Over
Foto: All Over
Annonce

1

Lune frikadeller
A.G., Vejen:
Når jeg skal varme frikadeller, hælder jeg lidt bouillon i bunden af en gryde. Frikadellerne kommer i, og bouillonen skal stå halvt op om dem. Gryden sættes over varmen, og efter kort tid er frikadellerne varme uden brug af fedtstof.

Annonce

2

Pisk æggehviderne stive
H.J., Sønderborg:
Det smager godt, hvis man pisker æggehviderne stive og vender dem i farsen. Også fint i farsen til fiskefrikadeller.

3

Blendede løg
L.J., Svenstrup:
Nogle børn kan ikke lide løgstykker i frikadellerne. Derfor blender jeg et løg, skåret i fire kvarter, sammen med ægget, og løget kan ikke ses i frikadellerne.

4

Smager som nystegte
K.L., Højbjerg:
Når der skal varmes frosne frikadeller, kan de nemt virke lidt tørre. Jeg lægger frikadellerne i en bradepande med lidt sky eller vand og varmer dem ved middel varme. Frikadellerne smager som nystegte.

5

Lette frikadeller
I.L., Svebølle:
Tilsætter man 500 g fars 1/2 teskefuld bagepulver, bliver frikadellerne lette og luftige.

Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.