11 opskrifter fra Kirsten Hüttemeier, vi aldrig glemmer

Gelérand, fyldte pølser og rosinkoteletter. Vi har været i arkivet og fundet en masse guf for Hüttemeier-fans. Her får du 11 ikoniske opskrifter.
Af: Andrea Bak
Kirsten Hüttemeier med sin sorte puddel
Kirsten Hüttemeier var madskribent på Familie Journal i 38 år, hvor hun delte opskrifter og tanker om madlavning. Vi har samlet 11 af hendes opskrifter.
Foto: Lars Aarø
Annonce

I de 38 år Kirsten Hüttemeier havde en madklumme i Familie Journal, var der aldrig mangel på gode råd til madlavning.

Alt fra en tre år gammel gås fra fryseren til grævlinge-kølle, vidste hun, hvordan man bedste kunne tilberede for at få et festmåltid ud af det.

Vil du læse videre?
Med Familie Journal+ får du ubegrænset adgang til alt indhold

Vælg dit abonnement

Allerede medlem?

Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.