Biker-Alice i fin stil

Mandag, 24. august 2009
af Redaktion
- Jeg går næsten altid i cowboybukser og T-shirt eller skjorte, men jeg synes, at det kunne være sjovt at prøve noget helt andet, inden jeg for alvor bliver midaldrende, skrev Alice til os. Vi gav hende en frydefuld forandring!

50-årige Alice fra Skanderborg er vild med motorcykler. På en BMV K1300GT kører hun med sin mand Niels rundt i hele Europa til ræs, verdensmesterskaber og træf. For ca. ti år siden var Alice ude for et biluheld, hvor hun slog en flig af nakkehvirvlerne, og kort tid efter et motorcykeluheld, hvor hun brækkede ryggen. Efter massiv genoptræning og professionel hjælp til at komme ud i trafikken igen, er Alice nu for alvor tilbage i motorcykelsædet.

Både blid og rå
Alices lange, hvide hår har meget slidte spidser, så frisør Ole Wagner vælger at klippe en frisk "kort langhårsfrisure". Som en fræk detalje lægges mørke striber ind i underhåret. Volumen Boost får håret til at virke tykkere, mens Smooth Gelée gør det glattere, begge fra Senscience by Shiseido. Der er ikke meget, der skal kamufleres på Alices lyse og fejlfri "babyhud". Som makeup-base lægges Nature's Minerals Foundation SPF 25. De blågrønne øjne fremhæves med smaragdgrøn øjenblyant langs vipperne oppe og nede. Fra en øjenskyggetrio med grå, pink og grøn perlemorsskygge lægges den grønne på hele øjenlåget og den lilla i en plet midt på øjenlåget som effekt, der kun ses, når øjnene lukkes. Læberne forstørres optisk med rosa gloss. Makeuppen er fra The Body Shop.

Af Charlotte Wisøfeldt

Lang strikcardigan fra www.charlotandme.dk http://www.charlotandme.dk/ til 899 kr. Leopardmønstret kjole til 199 kr. og matchende tørklæde til 79,95 kr. Begge fra H&M. Sko fra Friis & Co til 599 kr. Halskæde til 1350 kr., armbånd til 600 kr., og ring til 550 kr. Alt fra Dyrberg/ Kern.

Alice Christiansen

Alder: 50 år
Højde: 163 cm
Mål: Bryst 102 cm, Talje:104 cm og hofte 110 cm
Tøjstr.: 46
Familie: Gift med Niels.
Job: Førtidspensionist og jobsøgende
Interesser: Motorcykel, akvarelmaling, syning, aquaspinning og vandaerobic

Se også:
Ud med graviditetstøjet