Bloggere søges

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Elsker du at se det hele fra lidt oven eller bare spejlvendt? Så skal du måske være blogger hos familiejournal.dk?
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Kan du se det sjove og tankevækkende i små detaljer? Kan du se det hele lidt fra oven - eller bare spejlvendt? Og kan du li at lege med sætninger?
Så skal du måske være én af familiejournal.dk's nye bloggere?

Meget at skrive om?
Vi søger danskere, der har lyst til at skrive om livets mangfoldighed til de mange mennesker, der hver dag lægger vejen forbi vores hjemmeside for at hente en opskrift, læse en god historie, aflevere en krydsordsløsning eller deltage i en konkurrence.
Måske vil de også gerne læse om alt det, du har at berette om?
Vi kunne jo også have bedt en kendt dansker om at skrive for os, men - hånden på hjertet - vi vil hellere høre, hvad der sker ude omkring i landet. Og det tror vi også, at andre brugere hellere vil...

HVAD ER EN BLOG?

En blog (eller weblog) er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (kaldet indlæg eller poster), som regel med den til enhver tid nyeste øverst.
Der er ofte mulighed for, at læserne kan kommentere de enkelte indlæg. Indholdet kan variere fra det personligt dagbogsagtige til det politisk debatterende eller tematiske.
En blog er ofte knyttet til en person, men kan også deles af en større gruppe. En person, der skriver/redigerer en blog, kaldes en blogger.
Kilde: Wikipedia

Skriv til os
Hvis du er interesseret i at blogge på familiejournal.dk ca. en gang om ugen, er du velkommen til at sende os et par ord om dig selv og hvad du kunne tænke dig at skrive om. Vedhæft også et foto. Send det hele til blog@familiejournal.dk