Bryllup gik i stå, da en stemme hørtes bagest i kirken

Søndag, 30. april 2017
af Helle Lyngbo. Video: Simon Barr
Det irske par, Patricia og Neil Swan, glemmer aldrig deres bryllup - de blev overrasket midt under vielsen.

Irske bryllupper er ikke som danske, men efter at have set denne video er det lige ved, at man ønsker, at danske vielser var som denne irske. For hvor er det svært at undgå kuldegysninger...

Brudeparret Patricia Doogan og Neil Swan troede, at de skulle have en helt almindelig vielse i St. Mary’s Church i den nordirske by, Kincasslagh. Det var 3. februar i år – og der ventede dem noget af en overraskelse. De havde netop udvekslet bryllupsløfter, som det er almindeligt, og så var det præstens tur til at synge den smukke sang ”How Great Thou Art”.

Læs også: Livet skal fejres med et bryllup

Bryllup med flere stemmer

Men pludselig sang præsten ikke solo – en mandestemme lod sig høre. Bruden vendte sig og så, at en mand havde rejst sig fra sin plads for at synge med. Og lidt efter to mere. Og endnu to.

Med ét stod der en stor flok familie og venner, både mænd og kvinder, foran det overraskede par. Bruden måtte knibe mere end én tåre – og brudgommen stod nærmest som forstenet.

Flere af gæsterne er også tydeligt rørt – prøv at se videoen, der er næppe mange, der kan holde tårerne tilbage. En magisk dag for Tricia og Neil.

Begivenheden er et såkaldt flash mob, hvor en gruppe af mennesker pludselig forsamles et offentligt sted, og i fællesskab udfører en usædvanlig og ofte morsom handling, hvorefter de spredes igen.

Læs også: Jan og Alma fik klar besked: I kan glemme alt om et bryllup