Den stenede vej til rigdom

Onsdag, 15. august 2012
af Redaktion
I næste uges tempofyldte film er Kjeld og Yvonnes sølvbryllup lige på trapperne, og Egon har belejligt planlagt et sidste kup. Men han kommer på tværs af langt større ulovligheder, og pludselig er både hans liv og verdensfreden på spil.
Køb Olsen Banden fmed bladet fra mandag den 6. august
Køb Olsen Banden fmed bladet fra mandag den 6. august

Da Egon nok en gang løslades fra fængslet, har han derfor truffet en beslutning: Han vil lave ét sidste kup.

Sådan starter næste uges filmperle, "Olsen Bandens flugt over plankeværket". Bandelederens planer bliver modtaget med kyshånd af Benny og Kjeld - ja, selv Yvonne. Hendes og Kjelds sølvbryllup nærmer sig nemlig med raske skridt, og der skulle gerne blive råd til et brag af en fest.

Sy Yvonnes fine kjole til Barbie

Millioner i sorte penge
Egon har denne gang forsikringsselskabet Høje Nord i kikkerten. Underdirektør Hallandsen (Holger Juul Hansen) har skrabet fem millioner kroner i sorte penge til sig og planlægger at stikke af med pengene.

Egon og hans bande vil naturligvis have fingre i formuen, men selskabets direktør, Bang Johansen (Bjørn Watt-Boolsen), har gang i lyssky transaktioner.

Er du også vild med Morten Korch? Du kan købe alle filmene i vores shop lige her...

Se listen over de mange Olsen Banden film

Mordforsøg og gammel ost
Da Bang Johansen erfarer, at Egon ved for meget, må han naturligvis skaffe sig af med ham - en opgave, han betror sin brutale håndlanger Bøffen (Ove Verner Hansen).

Filmen vil især huskes som den, hvor banden udfører et tyveri ved hjælp af en paraply, et julelys, et eksemplar af Land og Folk og en gammel ost.

Endelig er det den Olsen Banden-film, der har den mest bratte slutning af dem alle. Den spændende fortsættelse må man vente med til efterfølgeren, "Olsen Banden over alle bjerge", som selvfølgelig kan købes med bladet i næste uge.

Deltag også i vores mange konkurrencer...