Fra bukse- til kjolepige

Mandag, 27. oktober 2008
af Redaktion
Tina Lund har fået flotte ben af at danse så intensivt – og de skal bestemt ikke skjules fremover
Foto: Allover
Foto: Allover

For springryttersken Tina Lund har det været intet mindre end hendes liv oplevelse at være med i "Vild med dans":
- Det at møde Tobias og få et tæt venskab til en helt fremmed. Vi har en fantastisk kemi, og i og med vi begge er single, har vi også kunnet gå i byen sammen. Vi vil helt sikkert forsætte med at ses.
Siden jeg var 11 år, har jeg jo været i min egen verden (heste-verden, red.), så det har været sjovt at opleve en helt ny verden.

Er du kommet i god form?
- Nu var jeg i rigtig god form inden, men min krop ser anderledes ud. Jeg har fået muskler nogle andre steder. Jeg har fået pænere ben og nogle fl otte lægge, så det kan godt være, at jeg går fra at være buksepige til kjolepige nu. Jeg har ikke tabt mig, og det skal jeg helst heller ikke, da man skal være en smule stærk for at ride de store heste, jeg rider.

Vil du fortsætte med at danse?
- Nej, for jeg tror ikke, jeg vil kunne få den samme oplevelse som med Tobias. Han er en af de bedste dansere i verden, så jeg tror, jeg ville blive skuffet, hvis jeg pludselig begyndte at gå til dans på aftenskolen på amatør-niveau.

Er du blevet klogere på dig selv?
- Jeg har set nogle nye sider af mig selv. Jeg har turdet være mere åben og fyret den max af. De sider har altid været der, de er bare ikke kommet så meget til udtryk tidligere.

Af Trine M. Pio, Kig Ind

Læs mere om Tina Lund og de andre Vild med dans-deltagere i Kig Ind…
Jeg har fået flotte ben

Læs om Joachim B. Olsen her
Jeg har fundet kvinden i mit liv