Hyg dig med de allerbedste

Søndag, 5. februar 2012
af Redaktion
De næste mange uger kan du se frem til 15 danske filmperler af Morten Korch - se eller gense for eksempel den festlige folkekomedie om Vagabonderne på Bakkegården

Hvis forfatteren Morten Korch havde levet i vore dages globale landsby, kunne han snildt have rullet sig ud som manuskriptforfatter i Hollywood.

FÅ HELE SAMLINGEN

Filmperlerækken starter med festfyrværkeriet "Vagabonderne på Bakkegaarden", som kan tilkøbes med Familie Journal fra og med den 6. februar.
Med denne første dvd følger en gratis samlekassette, og i de næste 14 uger kan alle de øvrige film erhverves på samme vis. Fra mandag den 13 februar kan du nyde "Kampen om Næsbygaard", hvis du køber ugens Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr

Er du dus med himlens fugle
Få kunne som den gæve fynbo skrue en intrige sammen, så publikum blev holdt fanget, og hans fortællinger, der som regel foregik på landet, havde det hele: helte, skurke, kærlighed i flere generationer, kamp mellem godt og ondt, familiehemmeligheder, menneskelige dilemmaer og stærke følelser.
Nu kan du samle 15 af de bedste Morten Korch-film, når du køber dit Familie Journal.
I denne uge kan du for kun 43 kr. få "Vagabonderne på Bakkegården" om romantik og frie fugle.

Vind "Ved Stillebækken"
Du har endvidere mulighed for at deltage i vores sms-konkurrence og vinde Morten Korch-tv-serien "Ved Stillebækken". Det gør du her