Jomfruen

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Jomfruen: 24. august - 23. september
April:
Det kan blive en spændende måned, men også en periode med udfordringer. Du vil opleve, at det er svært at få hold på aftaler og planer, og at noget, der har været planlagt gennem længere tid, kan blive aflyst i sidste øjeblik. Hvis du reagerer på det uforudsigelige i din hverdag ved at løbe hurtigere og forsøge at tage højde for alt, stresser og udmatter du dig selv. Det vil være en bedre løsning at vælge at se det fra den humoristiske side og betragte det som en mulighed for at leve lidt mere spontant og chancebetonet for en tid.

Maj: Du går ind i en periode, hvor det er vigtigt at rette fokus mod det nære og især være opmærksom på dine og din families behov. Du har et skarpt blik for det, der ikke fungerer så godt, men det er vigtigt, at du tænker meget over, hvordan du får det videreformidlet til dine nærmeste. Du er tilbøjelig til at være meget direkte og detaljeret i din kommunikationsform, og det kan få andre til at føle sig kritiseret. Hvis du vil bevare freden, kan du i stedet sige, hvad du føler. Når du taler fra hjertet, får du en langt mere positiv respons.

Juni: Der kan være et personligt eller arbejdsmæssigt spørgsmål, der optager dig meget i denne tid, og du kan have svært ved at lægge det fra dig, før hver en sten er vendt. Du har behov for fordybelse, og du skærer helt ind til benet i alt, hvad du siger og gør. Du er ikke indstillet på hyggesnak, men du er en uovertruffen samtalepartner for dem, der har brug for en klarsynet analyse og svar, der går et spadestik dybere, end de er vant til. Du insisterer på mening og substans i dine gøremål og din hverdag og nægter at bevæge dig på overfladen.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...