Kærlighed og krybskytteri

Onsdag, 22. februar 2012
af Johan Isbrand
Fra mandag den 27. februar til den 4. marts kan du købe den tredje film i serien om Næsbygaard med Familie Journal og dermed fuldende trilogien

Denne uges Morten Korch-film i Familie Journals serie bliver naturligvis det endelige kapitel i trilogien om Næsbygaard. Der er atter lumske kræfter på spil, men vanen tro også både familiehygge, romantik og spænding i "Krybskytterne på Næsbygaard" fra 1966.
I tredje og sidste kapitel er Korch-helten over dem alle, den folkekære og musikalske Poul Reichhardt, ikke længere på rollelisten. Hans figur, pastor Pripp, er blevet overtaget af Holger Juul Hansen, og folkene bag filmen var med god grund nervøse for publikums reaktion. Men nervøsiteten var ubegrundet: Succesen kom atter i hus.

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Filmperlerækken startede med festfyrværkeriet "Vagabonderne på Bakkegaarden", som kunne tilkøbes med Familie Journal i uge 6.
I de næste 12 uger kan alle de øvrige film erhverves på samme vis. Fra mandag den 27. februar og ugen ud kan du tilkøbe "Krybskytterne på Næsbygaard" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr.

Kærligheden blev til virkelighed
Filmenes familiehyggelige tone fornægter sig da heller ikke denne gang, hvor Pripps store børneflok får selskab af seks raske, københavnske feriebørn, som er med til at opklare de forbrydelser, der er antydet i filmens titel.
Ny på holdet er også Baard Owe som Ankers bror Thomas. Og når romantikken blomstrer mellem ham og stuepigen Erna, er det ægte følelser, der bobler tilskueren i møde. Hun spilles nemlig af Marie-Louise Coninck. De to skuespillere dannede også par i det virkelige liv, og det gør de den dag i dag.

Er du dus med Morten Korch? Tag quizzen og find ud af det