Kender du en med et hjerte af guld?

Fredag, 22. maj 2015
af Greta Johannsen, foto: Finn John Carlsson
Hvem har fortjent Familie Journals guldhjerte i 2015? Sidst blev det givet til Marie Lenstrup fra Kalvehave, som kæmper for sin syge mand og har startet en forening for pårørende.

Denne sommer vil vi på Familie Journal - i lighed med sidste år - finde en person, der gør en forskel for andre. Kort sagt et menneske med et hjerte af guld. Et menneske, som gør en forskel for andre. Dem findes der heldigvis mange af, og vi vil gerne fortælle om nogle af dem.

Ved sommerens slutning vil vi så udnævne den person, som skal modtage guldhjertet 2015.

Læs også om Birgit og hendes mand, Jens som er handicappet af ALS, men har et godt liv alligevel

Forening for pårørende

I 2014 var det Marie Lenstrup fra Kalvehave, der modtog guldhjertet. Marie kæmper stadig for sin mand, Jon, der lider af Parkinson og er svær dement. Jon bor nu på et plejehjem i nærheden af Marie, og hun besøger ham jævnligt, men det går stærkt nu, siger Marie. Med andre ord: Jon er meget dårlig.

Marie startede foreningen "Pårørende i Danmark", der skal gøre opmærksom på at de pårørende til kronisk syge også har brug for hjælp og støtte.

Siden vi har skrevet om Marie og foreningen, er der kommet rigtig mange medlemmer til, og det er Marie superglad for. Du finder foreningen Pårørende i Danmark her >>

Guldhjertet 2015

Guldhjertet, som vinderne vil blive begavet med, er designet specielt til lejligheden af smykkedesigner Lene Hald.

Kender du en person, som du mener har fortjent en påskønnelse? Så skriv endelig og fortæl os om det. Du kan skrive til guldhjerte@familiejournal.dk.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.