Kokke-finale med hæfteplaster

Tirsdag, 13. april 2010
af Redaktion
Villy Søvndal i knivkamp ved finalen i 4-Stjerners Middag

Der bliver kamp til stregen, røg i køkkenet og brug for rigeligt med hæfteplaster, når de 12 finalister kaster sig ud i en kamp mod tiden og mod hinanden for at nå til tops i kokke-konkurrencen som afslutning på Kanal 5's 4-Stjerners Middag. Det store finaleshow bliver holdt i Tivoli - og udsendelsen vises torsdag 15. april kl. 20.

Sussi uden Leo?
Blandt de 12 kampklare finalister kan seerne glæde sig til at se, når udviklingsminister Søren Pind kaster sig ud i en kamp på gryder og pander med SF-formand Villy Søvndal, og om Leo er med for at heppe på Sussi.
Se også, om Britt Bendixen har overskud til at hive Thomas Evers Poulsen ud på gulvet til en hurtig foxtrot mellem retterne - eller om konkurrencemennesket Vibeke Hartkorn har en trumf i ærmet for at gøre indtryk på dommerne.

- Maden skal først og fremmest smage godt.
Den skal være veltilberedt, smagt til og der
skal være kælet for detaljen, siger
Thomas Rode Andersen, her flankeret af de
to andre dommeren, køkkenchef på
Søllerød Kro, Jakob de Neergaard, og
køkkenchef på HERMAN, Thomas Herman

Frem med knivene
Seerne kan desuden glæde sig til at opleve ejendomsmægler Jan Fog, danser og sanger Silas Holst, 'biker' og HR-Udviklingschef Jens Romundstad og designer Karen Simonsen svinge de skarptslebne knive i "4-Stjerners Middag Finalen".

Masser af gode opskrifter her