Ny livsstil og ny tøjstil

Mandag, 15. september 2008
af Redaktion
Eva, Jette og Rikke har tilsammen tabt sig 112 kilo med De Danske Vægtkonsulenter og har alle fået et bedre liv. De har hver især brugt en dag sammen med Familie Journalens eksperter og fået tips nyt tøj og ny frisure
Rikke i ny stil
Rikke i ny stil

Af Ulla Linneman og Lise Nørgaard Jensen
Fotos: Vanna Envall og Jesper Dall

Eva: Minus 35 kilo

Et skrantende helbred fik Eva Kaastrup Jensen til at handle. Med en stak opskriftsbøger og sønderjysk stædighed har hun tabt 35 kilo og fået et helt nyt liv. 54-årige Eva Kaastrup Jensen var overvægtig. Hendes ryg var endda så belastet, at hun måtte opgive sit elskede job som socialrådgiver. Eva overgav sig derfor til DDV. Nu har hun fået et stabilt helbred, ny energi og selvtillid. - Jeg har endda fået overskud til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, fortæller Eva.

Eva forelskede sig straks i det flotte sæt og de røde støvler fra Billi Bi til 899,95 kr. Uldjakke og bluse fra Steilmann til 999 og 499 kr., top fra Jensen Woman til 149 kr. Nederdel, Lisa Campione til 899 kr. (Aaskov Modetøj i Sønderborg)

Jette: Minus 50 kilo

Jette Stender tog 50 kilo på, da hun fik hormoner for barnløshed. Nu er kiloene tabt, og Jette glæder sig til at give sin nye, sunde livsstil videre til sine børn. Jette Stender var ikke specielt motiveret, da hun første gang mødte op hos De Danske Vægtkonsulenter i Kolding. - Jeg tænkte, at jeg kunne starte stille og roligt, men ugen efter havde jeg tabt 4,8 kilo. I dag er Jette lykkelig for, at hun lærte Vægtkonsulenterne at kende.

Da Jette hoppede i kjolen fra Rützou til 1.300 kr., var hun solgt. Tørklæde fra Rikkemai til 2.200 kr., strømpebukser fra Graumann til 599 kr., guldkæde fra Veronica Civa til 1.200 kr. og sko fra Bullboxer til 300 kr. (Tøjet er fra Butik C i Kolding)

Rikke: Minus 27 kilo

I 2006 efter graviditet nummer to lå Rikke Bang Brandslunds vægt på 86 kilo. Rikke gik i gang med vægttabet på egen hånd og tabte 17 kilo ved at følge de retningslinjer, hun kendte fra sit tidligere medlemskab af DDV. Men da vægttabet så gik i stå, stillede hun igen op til de ugentlige vejninger og - tabte de sidste ti kilo. I dag kan ingen sige andet, end at hendes 59 kilo passer fornemt til højden på 155 cm. - Vi får god og spændende mad hver eneste dag, siger Rikke og glæder sig over, at børnene ikke skal være næste generations kunder hos DDV.

Strikkjole fra Diabless til 1.699 kr., strømpebukser fra Sofili til 59 kr., ur, halskæde og armbånd fra Skagen Design til 2.198 kr., 898 kr. og 598 kr., taske fra Aridza Bross til 2.400 kr. Sko fra Staff til 899 kr.