På ski med wellness og familiehygge

Lørdag, 13. september 2014
af Redaktion
Tag med sydpå og nyd vinteren på ski.

Østrig: Weißssee Gletcherwelt, Berghotel Rudolfshütte, *** (kør-selv)

Et ægte familiehotel for både store og små. Når I ikke er på
pisterne (ovenstående billede), kan I vælge at nyde poolen, klatrevæggen, legerummet til de små eller nogle af de mange andre aktiviteter. Læn dig tilbage i wellness-området, i den hyggelige
lounge eller på solterrassen og nyd den friske luft. Det overskuelige skiterræn med 23 km pister er det perfekte sted for børn at lære at stå på ski og byder også på spændende skimuligheder for de ældre børn og voksne. Her findes en snowboard funpark, enkelte pister der kan udfordre selv øvede skiløbere, samt skiområdets prisvindende offpiste. Området er meget snesikkert, med ski ind/ski ud.

• Overskueligt børnevenligt skiterræn
• Snowboard park og mulighed for offpiste
• Familiepakke fra 9.200 kr. for 2 voksne + 2 børn (under
12 år)

Tilmeld dig turen her >> (link fjernet)

Italien: Folgaria/Costa, Hotel Villaggio Nevada *** (kør-selv & fly)

Folgaria er et dejligt skisportssted for familier og børn. De 70 km pister går afvekslende gennem dale med skovklædte skråninger og flotte udsigtspunkter. Flere steder går skiløbet nær toppene. Området er nemt at komme rundt i med mange blå pister, der binder området godt sammen.

Skulle de små skiløbere blive trætte langt fra hotellet, er der flere steder skibus tilbage til byen. Her er også fine muligheder for de mere øvede skiløbere med rigtig udfordrende røde og enkelte sorte pister. Hotellets moderne udtryk og flotte design er indrettet til børnefamilier med mange flersengsværelser. I det dejlige 350 m2 store wellness-center kan I gratis nyde både pool, sauna, dampbad og fitnessrum.

• Familieværelser til 4 eller 6 personer
• Gratis opbevaring af ski og støvler ved liften
• Familiepakke fra 11.500 kr. for 2 voksne + 2 børn (under 12 år)
• Fly og transfer fra 2.300 kr. pr. pers.

Tilmeld dig turen her >> (link fjernet)

Italien: Cervinia, Hotel Sertorelli **** (kør-selv & fly)

Centralt beliggende kvalitetshotel i Cervinia med 300 m til liften og 100 m til gågaden. I restauranten er der fokus på gode italienske retter, og på 6. sal ligger det flotte wellnesscenter med spapool, sauna, bio-sauna, tyrkisk bad, fitness og afslapningsområde. Skiområdet hænger sammen med Zermatt i Schweiz og byder
sammenlagt på ca. 350 km pister.

På den italienske side er der let skiløb med brede pister og god plads, mens der på den schweiziske side er flere udfordringer. Området har derfor meget at tilbyde både nybegynderen, den øvede skiløber og dig, som vil prøve heli-skiing. Cervinia ligger i 2.050 m og er derfor meget snesikkert.

• Italiensk for livsnydere
• Skiløb på alle niveauer
• Charmerende by
• Pris fra 7.350 kr. pr. pers. i dobbeltværelse
• Fly og transfer fra 2.300 kr. pr. pers.

Tilmeld dig turen her >> (link fjernet)

Information og bestilling: Tlf. 35 38 25 05 og timeoff.dk/skiferie (link fjernet)