Saml BBC-naturfilm

Onsdag, 30. december 2009
af Redaktion
Glæd dig til en ny, filmisk rejse med Familie Journal og BBC - det første afsnit følger gratis med bladet i denne uge, de næste kan du købe sammen med bladet
Foto: BBC
Foto: BBC

I årets første uge giver vi læserne den blændende start på BBC-serien "Vores planet" som gave.
Ugen efter handler det om det myldrende liv i klodens brusende floder og skjulte huler, når endnu to fejende, flotte afsnit kan købes sammen med bladet.

Den kloge og sociale, glatpelsede, indiske odder fisker
i flodkanten. Foto: BBC

Naturens særprægede former
Allerede de indledende scener med bølgeskvulp og vandfald antyder, hvor det bærer hen: Det er de store naturfænomener, der er omdrejningspunkter for dette afsnit af "Vores planet". Og titlerne peger i samme retning: Episode 3 og 4 af BBC-serien "Vores planet" hedder henholdsvis "Frisk vand" og "Hulerne".
For at begynde i det våde element er det intet mindre end ferskvandets rejse fra bjergene og ud i havet, vi skal følge. Og det bliver en tur fyldt med overraskelser, når dyrelivet undervejs udfolder sig i sine mest særprægede former for øjnene af os.

FAKTA OM FILMENE

Gennem fire år har 71 kamerafolk rejst rundt til klodens vildeste og mest usædvanlige steder på "Vores planet". Med sig hjem har de bragt 5.000 timers optagelser.
Sammenklippet og tilsat David Attenboroughs fortællestemme og George Fentons storslåede musik er det blevet til 11 udsendelser fordelt på fem dvd'er. Herefter følger serierne "Dyrenes planet" og "Den levende planet" - i alt 13 dvd'er.
Køb dvd-serien "Vores planet", der er den dyreste dokumentarserie, BBC nogen sinde har produceret - med din Familie Journal
Blad: 28,50 kr.
Dvd: 42,00 kr.
I alt: 70,50 kr.
Hvis du har spørgsmål om køb af dvd'erne, kan du skrive til bbc@familiejournal.dk.

For kun 42 kroner ekstra
Alle disse oplevelser og mange, mange flere får du for blot 42 kroner, hvis du køber dvd'en sammen med dit Familie Journal - den samlede pris for blad og film er så 70,50 kr.
Hvis du benytter dig af tilbudet i uge 2, får du tilmed en praktisk gave oven i: En samlekassette, der kan rumme denne uges, næste uges og de kommende ugers dvd'er, i alt 13.
Og når du først har set én, vil du næppe have lyst til at undvære resten, for så er der oplevelser for hele familien, som man kan fryde sig over igen og igen.

Af Johan Isbrand

Se vores tv-spot her:

Læs mere om den første dvd, du kan købe