Vores liv er fyldt med kager

Fredag, 19. februar 2016
af Caroline Grønne Wigdal, Foto: Søren Lamberth
Og det kan dit liv også blive, hvis du køber Familie Journal i næste uge, hvor Ditte og Annemette, kendt fra "Den store bagedyst", deler ud af de lækreste kageopskrifter.

Glæd dig til på mandag. Her får du med Familie Journal et tillæg fyldt med de lækreste, mundvandsfremkaldende kager, kreeret af bagepigerne Ditte Julie Jensen og Annemette Voss.

Da de to mødte hinanden under en casting til ”Den store bagedyst” i 2013, blev det indledningen til både et venskab for livet og et fælles talent for at skabe en forhåbentlig magisk kage-karriere. Annemette vandt bagedysten i 2013, mens Ditte kom med i konkurrencen i sidste sæson.

Se også: Familie Journals samling med de lækreste cheesecakes

Kageglæde for alle

Det skal gerne knase, smage syrligt fra citron eller friske bær og sødt af hvid chokolade. Annemette og Ditte er enige om ingredienserne i lækre kager i lag, tærter, mousse og parfait. Ligesom de er enige om, hvordan formen og farven på kagerne skal være.

”Kagemagi” hedder den YouTube-kanal,Læs også: Liv vandt "Den store bagedyst" 2015. Få hendes opskrift på en super lækker festkage

Ikke lutter lagkage

Se også: Det er snart Mors dag, og du kan gøre hende rigtig glad med denne smukke kage

Revner i glasuren

Læs også: Et andet kendt ansigt fra DR er Sofie Linde, vært på X Factor. Og hun lader sig ikke påvirke af Blachman.