Yvonne i arbejdstøjet

Søndag, 19. august 2012
af Redaktion
Yvonne springer ud som aktivt bandemedlem, Egon springer ud som rengøringskone, og den folkekære forbryderbande lægger Paris for deres fødder i ”Olsen Banden over alle bjerge”, der kan købes med dit ugeblad i næste uge
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film

Efter et kort resumé fortsætter næste uges Olsen Banden-film, hvor Egon er på sporet af direktør Bang Johansens lyssky forretninger og nu går jagten ind på den kuffert med hemmelige dokumenter, som direktøren skal have med til Paris.

Sy Yvonnes fine kjole til Barbie

Kaos og uforglemmelige scener
Vanen tro lykkes tingene langt fra i første forsøg for Egon og hans venner i den film, der kan betegnes som den sidste af de "klassiske" bandefilm. Der skulle nemlig gå 17 år, inden trioen vendte tilbage til filmlærredet - i pensionistudgave.
Seriens nummer 13 vil huskes som den, hvor Yvonne for første gang deltager i udførelsen af bandens veltilrettelagte planer. Det resulterer i uforglemmelige scener, hvor hun og Egon giver den som rengøringskoner. Endelig skaber de kaos på den berømte restaurant Maxim's i Paris.

Se listen over de mange Olsen Banden film

Kumpanerne i Paris
Olsen-kendere vil givetvis med et stort smil mindes en scene, der involverer en tørresnor, en natskjorte, et par franske underbenklæder og en af gadens letlevende damer.
Men hvad siger Yvonne mon til, at Kjeld er taget med kumpanerne til Paris uden hende? Bliver parrets snarlige sølvbryllup overhovedet til noget, og hvad blev der egentlig af underdirektør Hallandsens fem millioner kroner i sorte penge? Se "Olsen Banden over alle bjerge" og få alle svarene.

Deltag også i vores mange konkurrencer