Christinas store vægttab: Tabte 62 kilo

Mandag, 29. maj 2017
af Greta Johannsen, Foto: Henrik Bjerg
Christina græd, da vægten nåede op på 144 kilo. Hun havde fuldstændig opgivet at få kontrol over sin vægt, da hun en dag fik en rigtig god veninde i Jeanett - og det blev Jeanett, der ændrede Christinas liv. Læs om hendes flotte vægttab.
Christina, der opnåede stort vægttab

Ikke mange har set Christina græde. Hun var jo hende den tykke, der altid var i godt humør. Hende, der altid havde et hurtigt svar parat, hvis der var nogen, der sagde noget, og sådan havde hun været, siden hun var lille. Christina Breinholt havde glædet sig til netop denne dag. Det var endelig tid til at få afgjort, om lægen ville indstille hende til en gastric bypass-operation, altså en fedmeoperation, og det var hendes sidste håb, syntes hun. Christina – mor til snart tre børn – vejede 144 kilo, og hun var sikker på, at den operation var det eneste, der kunne redde hende fra at blive endnu større. Lægen sagde nej.

Den sjove pige

Det var først, da hun fortalte sin veninde Jeanett, hvad lægen havde sagt, at noget ændrede sig inden i Christina. Jeanett var alt det, Christina så gerne ville være: slank, sportstrænet og en flot pige – og så var hun spinninginstruktør. Det blev Jeanett, der gav sin veninde det sidste skub til at ændre på det liv, Christina efterhånden var godt og grundigt træt af.

Læs også om hvordan DU kan blive Årets Taber med dit vægttab

En god veninde

Læs også om slank med grillmad

Mit nye liv begyndte

– Alle de andre gange havde jeg ikke været parat til at gøre den store indsats for at tabe mig, men denne gang VILLE jeg bare gennemføre det. Jeg begyndte mit nye liv den 1. september 2013.

Jeanetts skyld

– Jeg har talt kalorier i tre år. Det første år tabte jeg 20 kilo, siden er det gået lidt langsommere, men jeg har holdt fast alligevel. Jeg tror, at mit held har været, at jeg aldrig har forbudt mig selv alting. Jeg spiser stadig slik en gang om ugen, nu er det bare ikke så store mængder. Jeg har jo før prøvet at være på den ene kur efter den anden, og dengang kunne jeg ikke gennemføre noget som helst, så jeg tror, det handler om, at man virkelig skal være parat til at ændre sig. Det var jeg, og det er Jeanetts skyld.