Jomfruen

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. juni til 27. september 2009

Jomfruen: 24. august - 23. september

Juli: Du tænker meget kreativt i denne periode, og uanset hvad du beskæftiger dig med, vil du have en eksperimenterende og legende tilgang til det. Der er også mulighed for, at din kreativitet kan give dig et økonomisk udbytte. Du er meget social, og du forstår at kombinere det nyttige med det behagelige. Sammenkomster med venner kan vise sig at byde på nogle fordele karrieremæssigt eller økonomisk. Der er også mulighed for, at du etablerer en ny tæt kontakt, og der kan enten være tale om et forretningsmæssigt eller romantisk partnerskab.

August: Der kan opstå nogle misforståelser i de nære relationer i denne måned, og du vil nok opleve, at du er lidt mere sårbar end sædvanligt. Du er tilbøjelig til at overbeskytte dem, du holder af, og det kan få dem til at føle sig begrænset i deres handlefrihed. Du vil gerne holde virkeligheden lidt på afstand, og det kan betyde, at du lukker øjnene for det, der ikke passer ind i din opfattelse af, hvordan livet bør være. Den samme tendens gør sig gældende på det økonomiske område, hvor du helst vil holde fri fra husholdningsbudgetter og opsparingsplaner.

September: I denne måned kan du føle det, som om du har fået en vitaminindsprøjtning. Energiniveauet er højt, og det har en positiv indvirkning på din selvtillid. Du er både i stand til at lægge detaljerede planer og til at føre dem ud i livet. Din tilgang til andre mennesker er meget ubekymret og direkte, uanset om det er sociale, romantiske eller arbejdsmæssige relationer, det drejer sig om. Børn kan få en særlig betydning for dig i denne periode, og du vil have glæde af at omgås børn, uanset om det er andres eller dine egne.
Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...