Krebsen

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Krebsen: 22. juni - 22. juli

Oktober: Du har en masse gåpåmod i denne måned, og de ønsker, der tidligere har været henvist til dine dagdrømme, kan du nu begynde at se mere konkret på. Du har brug for en sparringspartner, der kan inspirere dig og give gode råd, men du behøver ikke andres accept og støtte for at føre dine planer ud i livet. Hvis du normalt er lidt tilbageholdende, vil du nu kunne bryde ud af den begrænsning og gå direkte efter det, du vil have. Du har ingen problemer med at tage kontakt til de mennesker, der interesserer dig, og der kan opstå nye bekendtskaber.

November: I denne måned vil du stadig have en masse ideer og være i kontakt med flere mennesker end sædvanligt, men det er på karriereområdet, du vil have lettest ved at få succes. Der kan snige sig en vis tyngde ind i dine sociale relationer, der gør det svært at bevare det lette og humørfyldte samvær, men du vil nok opleve, at du trives godt med at tage både dig selv og andre lidt mere alvorligt. Et arbejdsområde, du tidligere har været beskæftiget indenfor i dit nuværende eller et tidligere job, kan blive aktuelt og spændende for dig igen.

December: Det er hjemmet og de nære forhold, der står i centrum i denne måned, og du har behov for at blive bekræftet og mærke, at der er stærke bånd til familie og venner. December er jo en måned, der er præget af traditioner, men de vil have en særlig stor betydning for dig. Gennem de gamle traditioner og de nye, du eventuelt skaber, kan du føle dig tæt på de mennesker, du holder af. Dine kreative evner er forstærkede, og du kan have stor glæde af enhver form for kreativ udfoldelse. Du vil nok også begynde at tage disse evner mere alvorligt.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten