Løven

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Løven: 23. juli - 23. august

Oktober: Du går ind i en måned, hvor du føler dig meget harmonisk og ligevægtig. Du har en rolig hverdag, og det giver dig mulighed for en tænkepause, hvor du kan se tilbage på din personlige fortid og vurdere, hvad du skal bringe med ind i fremtiden. Dit forhold til venner og kolleger er præget af tolerance og forståelse, og du er i stand til at gøre noget for andre uden at sætte dig selv og dine egne behov til side. Generelt vil du have både glæde og gavn af dine personlige kontakter, og der kan opstå nye muligheder fra en helt uventet kant.

November: Selv om det er en periode med mange og overvejende harmoniske møder og samtaler, kan der opstå nogle uoverensstemmelser i et parforhold eller et nært venskab. Du er tilbøjelig til at skabe afstand mellem jer ved at demonstrere uafhængighed, og det kan bunde i en følelse af, at du ikke modtager så meget, som du giver. Det er vigtigt, at du er meget konkret i dine udmeldinger, for uklarhed og tvetydighed kan forværre problemerne. Weekendophold med indhold kan være meget stimulerende for dig og hjælpe dig med at få situationen lidt på afstand.

December: Det er en måned, hvor du kan række ud efter nye oplevelser og ny udvikling, men du skal passe på, at du ikke farer for hurtigt frem eller påtager dig for meget. Det er vigtigt, at du udvider grænserne for, hvad du tør prøve kræfter med, men du skal ikke være så overmodig, at du sætter din kritiske sans ud af spil og satser på noget, der i bedste fald bare er spild af tid. Din fantasi er stærk, og du er tilbøjelig til at tro, hvad du gerne vil tro, så gode og kloge rådgivere er vigtige. Lyt til dem, der råder til grundige overvejelser og en vis forsigtighed.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk (link fjernet):
Det daglige horoskop (link fjernet)
Det ugentlige horoskop (link fjernet)
Det månedlige horoskop (link fjernet)

Tilbage til horoskop-oversigten