Løven

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Løven: 23. juli - 23. august

Januar: Du sidder ikke og venter på nogen eller noget i denne tid, men farer frem i højeste gear. Idéer, du ikke rigtig har taget alvorligt, men som bare er indgået i dine dagdrømme, har du nu mulighed for at realisere. Du har behov for at opleve noget nyt og have frie hænder til at udforske andre muligheder end dem, du hidtil har prøvet kræfter med. Du trives ikke med at sidde stille, og hvis du ikke kan få brugt dit overskud af fysisk energi på anden vis, er det en god idé at gå i gang med en hovedrengøring, danse eller tage en tur i fitnesscenteret.

Februar: Efter januar måneds høje energiniveau er tiden nu kommet til at gå ned i tempo. Du er ganske enkelt ikke indstillet på hårdt arbejde og vil være tilbøjelig til at springe over, hvor gærdet er lavest. Der kan opstå uoverensstemmelser i forhold til en partner eller nær ven på grund af forskellige værdier og principper, og du vil måske opleve, at det er svært for dig at få andre til at gå ind på dine forslag og ideer. En aktuel situation kan gøre dig splittet mellem hensynet til dine nærmeste og dit ønske om at have frie hænder til at gøre det, du har lyst til.

Marts: Der kan opstå nogle sammenstød i denne måned, for du er ikke tilbøjelig til at være diplomatisk. Tværtimod vil du måske gøre det diametralt modsatte af, hvad dine omgivelser ønsker af dig. Du har et stort ønske om at slippe væk fra den grå hverdag, og dagdrømme og fantasier kan fylde så meget, at det går ud over nærvær og effektivitet. For at undgå konflikter er det nødvendigt, at du virkelig lytter til, hvad andre har at sige, i stedet for at høre en halv sætning og gætte dig til resten. Vent med at træffe vigtige beslutninger, til du har et bedre overblik.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten