Maxine passer godt på mor

Mandag, 27. juli 2015
af Greta Johannsen, foto: Jacob Ljørring
Maxine har været alene med sin mor,Yuphin, siden hun var en ganske lille pige. I alle de år har Yuphin arbejdet hårdt for at give sin datter et godt liv, indtil hun en dag pludselig faldt om med en hjerneblødning. Den dag blev Maxine voksen.

Niels Oluf Andersen ville have været stolt af sine piger. Desværre døde han for 11 år siden af en blodprop og efterlod sig sin kone, Yuphin, der kom fra Thailand, og deres lille datter, Maxine, på 7 år. Yuphin var 19 år, da hun kom til Hillerød og blev gift. Lige siden har hun arbejdet på fabrik og som husassistent, alle steder, hvor der var brug for en kvinde, der kunne bestille noget. Yuphin fik sidste år en hjerneblødning, og siden har hun haft brug for hjælp. Nu er Maxine nu den, der hjælper – derfor synes Maxines faster, Inger-Lise, at Maxine er en værdig vinder af Familie Journals Guldhjerte.

En hjerneblødning

Maxine bliver voksen

Yuphin overlevede hjerneblødningen, men hun var blevet ramt på balancenerven og på hukommelsen. . Hjemme i Hillerød passede Maxine sin skole, hun var lige begyndt i 2. G. på gymnasiet Om eftermiddagen var hun hos sin mor på hospitalet

Mor kommer hjem

Endelig kom Yuphin hjem efter en måned, men livet blev ikke lettere.

To stærke piger